Over mij

Hoi! Ik ben Amy-Joy Jalloh, maar noem me maar gewoon Amy. Bijna alles wat met creativiteit te maken heeft vind ik ontzettend leuk! 

Al sinds jongs af aan schreef ik mijn eigen verhalen, tekende ik karakters, verkocht ik mijn eigen maandelijkse dierenmagazine op de basisschool, maakte ik websites en ontwierp ik mijn eigen spellen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste camera in handen kreeg ontdekte ik ook nog mijn passie voor fotografie, videografie en social media. 

Ik ben sinds de start van Instagram al bekend met het platform. Vanaf 2018 ben ik er echt serieus mee aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik meer dan 10000 volgers op dit platform opgebouwd en met meer dan 25 bedrijven samengewerkt als micro influencer. Ik weet dus precies hoe ik dit platform goed in kan zetten.

Ik kreeg vaak de vraag waarom ik niet iets met deze passies zou gaan doen. Doordat ik zoveel dingen leuk vind om te doen, wist ik ook niet zo goed hoe ik het dan precies aan zou moeten pakken. Wel heb ik altijd een sterk verlangen gehad naar eigen baas zijn.

Door mijn interesse in fashion ben ik in 2021 begonnen met een eigen kledingwebshop Ambitieux (inmiddels een sportmerk geworden), waar ik al mijn passies ook in kwijt kon. Ik maakte zelf mijn eigen website, alle productfoto’s, promotievideo’s, beheerde de social media, advertenties en grafische vormgeving. 

Toen bedacht ik mij ineens, hoe leuk zou het zijn als ik dit ook voor andere bedrijven zou kunnen doen? Vandaar: Ambitieuze Socials! Met focus op social media beheer, webdesign en videografie.

Prijzen

Ik heb een aantal prijzen gewonnen met video’s die ik heb gemaakt.

Voor een multidisciplinair project van mijn opleiding heb ik een korte documentaire gemaakt voor Stichting Struikroven.

2e prijs behaald met mijn zelfgemaakte korte film ‘An invisible fight’. Een persoonlijk en oprecht portret over het onzichtbare gevecht tegen de ziekte van Lyme die ik heb gehad.

2e prijs behaald met mijn zelfgemaakte korte film ‘An invisible fight’. Een persoonlijk en oprecht portret over het onzichtbare gevecht tegen de ziekte van Lyme die ik heb gehad.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laten we vast kennismaken!